2de Pinksterdag zijn wij geopend van 11:00 tot 17:00.

9.2
1067 reviews
Gratis levering en montage
Alle topmerken onder 1 dak
Oude matras gratis retour

  1. Een goede nachtrust begint met een comfortabel en ondersteunend matras en kussen: Zorg ervoor dat je bed en kussen aan je behoeften voldoen en kies voor kwaliteit boven kwantiteit. Een goede ondersteuning van het hoofd, schouders en nek kan helpen om de slaap te verbeteren en lichamelijke klachten te verminderen. 

  2. Probeer verschillende matrassen en hoofdkussens uit om te bepalen wat het beste is voor jouw lichaam.Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van een geschikt matras of hoofdkussen. 

  3. Kies een comfortabel en ademend beddengoed. Beddengoed van natuurlijke materialen, zoals katoen of linnen, kan helpen om de slaap comfortabeler te maken en kan de luchtcirculatie in de slaapkamer verbeteren.

  4. Zorg voor een aangenaam slaapklimaat: Een koele slaapkamer, voldoende ventilatie en weinig storend licht of  geluid. Een donkere en stille slaapkamer kan helpen om sneller in slaap te vallen en de slaap te verbeteren. Gebruik gordijnen of een oogmasker om het licht te blokkeren en investeer in oordoppen als je last hebt van geluidshinder.

  5. Maak een vast bedtijdschema:Het is belangrijk om zo veel mogelijk op een vaste tijd naar bed te gaan en op te staan. Dit kan helpen om een gezonde slaap routine op te bouwen en de kwaliteit van je slaap te verbeteren. 

Naast deze tips zijn er ook een aantal dingen die je kunt proberen vóór het slapengaan:

  1. Maak een ontspanningsroutine: Neem een warm bad, lees een boek of doe een meditatieoefening om te ontspannen voor het slapen gaan.

  2. Vermijd cafeïne en alcohol voor het slapen gaan: Cafeïne en alcohol kunnen de kwaliteit van je slaap beïnvloeden. Probeer daarom te vermijden om deze stoffen te gebruiken vlak voordat je naar bed gaat.

  3. Vermijd het gebruik van elektronische apparaten vlak voor het slapen gaan: De blauwe lichtstralen van deze apparaten kunnen de productie van het slaaphormoon melatonine verstoren.

We hopen dat deze slaaptips je kunnen helpen om beter te slapen en je mentaal en fysiek beter te voelen. Vergeet niet dat iedereen anders is en het kan dus helpen om te experimenteren met verschillende methoden om te zien wat voor jou het beste werkt.

Een goede nachtrust is essentieel voor een goede mentale en fysieke gezondheid. Wij van Van Zutphen hebben een aantal tips verzameld om je te helpen beter te slapen. Als je moeite hebt in slaap te vallen of onrustig slaapt, dan kan het helpen om de volgende slaaptips op te volgen.

afspraak maken

Op zoek naar persoonlijk advies, of wil je juist inspiratie opdoen door rustig rond te kijken? Je bent altijd welkom in onze showroom in Erp. Hier staan onze adviseurs klaar om jouw vragen te beantwoorden en het juiste advies te geven. Zo ben je verzekerd van de juiste keuze, en daarmee een goede nachtrust.

Wil je er zeker van zijn dat er genoeg tijd voor je is? Kies dan zelf een dag en tijd, dan nemen wij contact met je op.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then