2de Pinksterdag zijn wij geopend van 11:00 tot 17:00.

9.2
1053 reviews
Gratis levering en montage
Alle topmerken onder 1 dak
Oude matras gratis retour

Wat wij belangrijk vinden?

Dat jij iets koopt wat écht bij je past. Of dat nu gaat om een badjas, een matras of een compleet bed. Wij kijken naar wie jij bent. En welke producten passen bij jouw lijf. Zodat jij gaat liggen en zegt: ‘Ja, ik voel het verschil.’ Dat kun je niet alleen, dat kun je niet online. Dat vind je bij ons.

Loop binnen bij Van Zutphen!

Dan word je hartelijk ontvangen door Jurgen, Astrid of Mark. Stuk voor stuk slaapspecialisten, met minimaal 20 jaar ervaring in het vak. Wij weten waar we over praten. En wij onthouden wie jij bent. Dus kom je nog een keer terug, of bel je later met een vraag? Dan word je geholpen door degene die je eerder sprak. Zo hoef je je verhaal maar één keer te vertellen. Voor jou wel zo fijn, voor ons vanzelfsprekend.

het perfecte bed in 5 stappen

jouw ideale bedtijd begint hier.

Trots op onze winkel, trots op ons werk.

Sinds 1977 is Van Zutphen een begrip in de regio. Vroeger als dé plek voor exclusieve meubels.Tegenwoordig als specialist in bedden en slaapartikelen in het midden- en hoogsegment. Bij ons vind je alle topmerken onder één dak, aangevuld met persoonlijk advies, op jouw lijf geschreven. En medewerkers die plezier hebben in wat ze doen: zorgen voor de bedtijd van je dromen!

Bekijk onze winkel via Google Street View

afspraak maken

Op zoek naar persoonlijk advies, of wil je juist inspiratie opdoen door rustig rond te kijken? Je bent altijd welkom in onze showroom in Erp. Hier staan onze adviseurs klaar om jouw vragen te beantwoorden en het juiste advies te geven. Zo ben je verzekerd van de juiste keuze, en daarmee een goede nachtrust.

Wil je er zeker van zijn dat er genoeg tijd voor je is? Kies dan zelf een dag en tijd, dan nemen wij contact met je op.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then