2de Pinksterdag zijn wij geopend van 11:00 tot 17:00.

9.2
1053 reviews
Gratis levering en montage
Alle topmerken onder 1 dak
Oude matras gratis retour

Steel & Stockings is een Nederlandse collectie exclusieve bedden, volledig ontworpen door vrouwen. Pure materialen als hout, staal en leer maken dat deze bijzondere ledikanten passen in elke slaapkamer. Alle ontwerpen ontstaan vanuit een passie voor eenvoud, gecombineerd met een rijk karakter. Steel & Stockings vindt de balans tussen stoer en robuust met een vrouwelijke touch. 100% made by woman! 100% Dutch!

maak een winkelafspraak

steel-and-stockings Ledikant Kinks

2420

Bekijk product

steel-and-stockings Ledikant Thor

1550

Bekijk product

steel-and-stockings Ledikant Louvre

1550

Bekijk product

steel-and-stockings Ledikant Jonas

2395

Bekijk product

steel-and-stockings Ledikant Olivia

1995

Bekijk product

steel-and-stockings Ledikant Rising Sun

2350

Bekijk product

steel-and-stockings Ledikant Olijfje

1795

Bekijk product

steel-and-stockings Ledikant Joplin

3495

Bekijk product

steel-and-stockings Ledikant Babel

2350

Bekijk product

steel-and-stockings Ledikant Hoyt

1495

Bekijk product

steel-and-stockings Ledikant Teddy

1995

Bekijk product

steel-and-stockings Ledikant Split

2495

Bekijk product

steel-and-stockings Ledikant Boho

2045

Bekijk product

steel-and-stockings Ledikant Oscar

2095

Bekijk product

steel-and-stockings Ledikant Viggo

1595

Bekijk product

voor een harmonieuze, pure en karaktervolle slaapkamer

Karakteristieke, robuuste uitstraling

gebruik van pure, natuurlijke materialen 

Meubels met een eigen identiteit

uitgebreide collecties 

Steel and Stockings heeft veel verschillende ontwerpen en materialen. Zo is er de staal en eiken collectie. De scheuren en noesten in het eiken geven nét dat beetje extra aan de robuuste uitstraling. 

Daarnaast heeft Steel & Stockings ook een stoere betonlook collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende modellen waaronder de Rolde, Montmartre, Joplin en natuurlijk de Queen en Balloo. Allemaal ledikanten van Steel and Stockings met een ombouw van betonlook. 

De collectie ledikanten wordt compleet gemaakt met een wat zachtere Rubberwood collectie, een unieke kurk collectie en een kleurrijke gestoffeerde collectie. Allemaal ledikanten met een moderne uitstraling. 

puur natuur 

Alle materialen die Steel & Stockings voor hun bedden gebruikt zijn puur natuur. 

hout 
Voor de ledikanten van Steel & Stockings wordt robuust en stoer eiken gebruikt. Dit betekent dat er noesten en scheurtjes in het hout kunnen zitten. Hout werkt, dit is een natuurlijke eigenschap en draagt bij aan de karakteristieke uitstraling. 

kleur 
Steel & Stockings levert hun items het liefst zo naturel mogelijk vanwege de prachtige uitstraling van blank eiken. Mocht je toch de wens hebben voor kleur, dan bieden zij een exclusieve selectie kleur-waxen aan, welke op basis van lijnolie gemaakt is. 

staal 
Al het staal wat Steel & Stockings gebruikt is blauwstaal en van een uiterst matte, blanke coating voorzien om deze afwerklaag zo onzichtbaar mogelijk te maken. Deze is afneembaar met een licht vochtige doek. 

leder 
Het Steel & Stockings leder is uniek! Alle kenmerken van de oorsprong van het leder zijn bewaard gebleven, wat inhoudt dat brandmerken, lichte beschadigingen en kleine verkleuringen juist onze collectie het karakter geven wat de ledikanten van dit Nederlandse merk zo uniek maakt. 

dutch design 

Lianne Smits en Ytrea van Wamel vonden dat het hoog tijd was voor een nieuwe kijk op onze slaapkamer. Deze twee vrouwen zijn de oprichters en eigenaars van Steel and Stockings. Ze hebben zichzelf tot doel gesteld om de slaapkamer steeds meer een verlengstuk te laten zijn van de huiskamer. Stoer gecombineerd met huiselijk, design gecombineerd met comfort. Naast de verschillende type bedden, zoals Viggo, Hoyt, Jupiter, Raaf en Saturnus, is er ook een groeiend aantal accessoires zoals lampen en nachtkastjes.

Bovendien ontwerpen de twee vrouwen alle bedden en andere producten zelf. Het design is dus ‘echt Nederlands’. Maar ook het productieproces wordt allemaal lokaal uitgevoerd. Zo blijven de lijntjes kort en kan de kwaliteit altijd gegarandeerd worden. 

waarom een boxspring? 

Sinds een aantal jaren is de boxspring het populairste slaapsysteem van Nederland. 

Een boxspring is ook niet zomaar een matras, maar een volledig bedsysteem. Deze eerste laag van de boxspring zorgt voor comfort en ondersteuning. Daar komen nog twee lagen bovenop: het matras en een topmatras/topper. Samen vormen deze drie lagen het boxspring slaapsysteem. 

Een boxspring heeft vele voordelen. 

  • De drie comfortlagen bieden optimale ondersteuning. Wanneer je last hebt van fysieke klachten kan een boxspring daarom een uitkomst bieden. 

  • De gemiddelde levensduur van de box is 20-25 jaar. Dit is langer dan een gewone lattenbodem. 

  • Een boxspring zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht wat het ligcomfort (en daarmee je nachtrust) aanzienlijk verbeterd. 

  • Boxsprings hebben een hele goede vochtregulatie en ventilatie. 

  • Inclusief matras en topper kunnen boxsprings wel 85 cm hoog zijn. Dit maakt in en uit bed stappen eenvoudiger. 

Onze boxsprings bieden vele esthetische opties. Hierdoor durven wij te stellen dat er ook voor jouw stijl slaapkamer een mooie mogelijkheid is. 

afspraak maken

Op zoek naar persoonlijk advies, of wil je juist inspiratie opdoen door rustig rond te kijken? Je bent altijd welkom in onze showroom in Erp. Hier staan onze adviseurs klaar om jouw vragen te beantwoorden en het juiste advies te geven. Zo ben je verzekerd van de juiste keuze, en daarmee een goede nachtrust.

Wil je er zeker van zijn dat er genoeg tijd voor je is? Kies dan zelf een dag en tijd, dan nemen wij contact met je op.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then