2e kerstdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur

’s Lands beste boxsprings qua lig- én prijscomfort. Nachtrijk is in Nederland ontwikkeld door een drietal zelfstandige slaapspecialisten, waaronder Jurgen van der Leest van Van Zutphen Bedtijd. Het resultaat is een prachtige boxspringlijn, waarvan alle bedden standaard uitgerust zijn met een 500 pocketveren matras en een luxe topper. Oerdegelijke slaapsystemen van kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een comfortabele lage prijs. Met Nachtrijk slaap je royaal en sta je rijkelijk uitgerust weer op. Maatwerk voor een betaalbare prijs en kwalitatief hoogwaardige materialen.

maak een winkelafspraak

Nachtrijk Nachtrijk Arctic Boxsprings

2399

vanaf 1899,-

Bekijk product

Nachtrijk Boxspring Eloise

2290,-

Bekijk product

Nachtrijk Boxspring Florentijn

1995,-

Bekijk product

Nachtrijk Boxspring Saar

2290,-

Bekijk product

Nachtrijk Boxspring Constantijn

2290,-

Bekijk product

Nachtrijk Boxspring Christian

2290,-

Bekijk product

Nachtrijk Feelings HR 60 contour

999

799,-

Bekijk product

Nachtrijk Breeze pocket 7 zone HR 60

799

599,-

Bekijk product

Nachtrijk Support pocket 7 zone visco

899

699,-

Bekijk product

Nachtrijk Nachtrijk comfort hoog laag

,-

Bekijk product

Nachtrijk Nachtrijk comfort bed hoog laag

,-

Bekijk product

Nachtrijk Nachtrijk comfort hoog laag boxspring

,-

Bekijk product

Nachtrijk Cosy pocket 7 zone Latex

999

799,-

Bekijk product

Royaal slapen. Rijkelijk uitgerust.

De Nachtrijk boxsprings zijn het resultaat van de jarenlange ervaring en rijke kennis op het gebied van slapen, van een tiental zelfstandige slaapspecialisten. Door het bundelen van deze kennis is  een oerdegelijk slaapsysteem met hoogwaardige materialen en onderdelen tot stand gekomen. Alle boxsprings van Nachtrijk zijn standaard uitgerust met een matras met maarliefst 500 pocketveren, 7 comfortzones en een luxe comfort HR topper. 

Wil je echt als een koning of koningin slapen? Dan is de elektrisch verstelbare boxspring met pullback-systeem precies wat je zoekt. Met één eenvoudige handeling breng jij jouw boxspring in een comfortabele positie. 

Daarnaast heeft Nachtrijk meerdere matrassen en toppers in de collectie, zodat we bij iedereen zijn of haar gewenste ligcomfort kunnen creëren. Een topper zorgt voor nog meer slaapcomfort bovenop de standaard matrassen. Ieder individu heeft zijn eigen specifieke slaapwensen en daarom is de keus uit onze collectie toppers zo groot. Een zachte topper van memory foam of juist een harde topper? Het is begrijpelijk dat met zoveel keus, je niet goed weet welke het beste bij je past. Daarom helpen onze slaapexperts je graag met het vinden van de juiste topdekmatras. De topper matrassen van Nachtrijk hebben allemaal unieke eigenschappen met betrekking tot ventilatie, drukverlichting en ondersteuning. 

En de prijs? Dat is ons sterkste wapenfeit; die is comfortabel laag te noemen, gezien de hoge kwaliteit die je er voor krijgt.


waarom een boxspring? 

Sinds een aantal jaren is de boxspring het populairste slaapsysteem van Nederland. 

Een boxspring is ook niet zomaar een matras, maar een volledig bedsysteem. Deze eerste laag van de boxspring zorgt voor comfort en ondersteuning. Daar komen nog twee lagen bovenop: het matras en een topmatras/topper. Samen vormen deze drie lagen het boxspring slaapsysteem. 

Een boxspring heeft vele voordelen. 

  • De drie comfortlagen bieden optimale ondersteuning. Wanneer je last hebt van fysieke klachten kan een boxspring daarom een uitkomst bieden. 

  • De gemiddelde levensduur van de box is 20-25 jaar. Dit is langer dan een gewone lattenbodem. 

  • Een boxspring zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht wat het ligcomfort (en daarmee je nachtrust) aanzienlijk verbeterd. 

  • Boxsprings hebben een hele goede vochtregulatie en ventilatie. 

  • Inclusief matras en topper kunnen boxsprings wel 85 cm hoog zijn. Dit maakt in en uit bed stappen eenvoudiger.

  • Onze boxsprings bieden vele esthetische opties. Hierdoor durven wij te stellen dat er ook voor jouw stijl slaapkamer een mooie mogelijkheid is.

Boxspringset

Heerlijk slapen op een boxspring met een 500 pocketveren,7 comfortzones en een luxe comfort topper! De boxspringsset van Nachtrijk is meer dan alleen een standaard complete boxspringset. De hoge kwaliteit van materialen en luxe design geven de slaapervaring een royale tint. Maak je slaapervaring nog rijkelijker door je boxspring te combineren met een van de matrassen en toppers uit onze superieure collectie. De Nachtrijk collectie zorgt dat je uiterst comfortabel kunt slapen voor een net zo comfortabele prijs!

  • Boxen voorzien van pocketvering metalen frame

  • Pootjes naar keuze bij alle modellen

  • 500 pocketveren matras incl. 7 comfortzones

  • Luxe comfort HR topperafspraak maken

Op zoek naar persoonlijk advies, of wil je juist inspiratie opdoen door rustig rond te kijken? Je bent altijd welkom in onze showroom in Erp. Hier staan onze adviseurs klaar om jouw vragen te beantwoorden en het juiste advies te geven. Zo ben je verzekerd van de juiste keuze, en daarmee een goede nachtrust.

Wil je er zeker van zijn dat er genoeg tijd voor je is? Kies dan zelf een dag en tijd, dan nemen wij contact met je op.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then