2de Pinksterdag zijn wij geopend van 11:00 tot 17:00.

9.2
1053 reviews
Gratis levering en montage
Alle topmerken onder 1 dak
Oude matras gratis retour

Al meer dan 75 jaar zet Jensen zich in voor perfecte bedden en optimaal slaapcomfort en is daarmee één van de meest toonaangevende Scandinavische beddenfabrikanten. Alle boxsprings en matrassen worden geproduceerd in Noorwegen en waardoor zij voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Het zonesysteem van Jensen geeft het hele lichaam de juiste ondersteuning terwijl u uitrust en slaapt. Tegelijkertijd zorgt Jensen voor een stijlvolle look, door ontwerpen geïnspireerd op de Scandinavische natuur in combinatie met tijdloze vormen en diverse afmetingen. Het resultaat? Bedden met een fantastisch slaapcomfort die er ook nog eens prachtig uitzien. You must feel it to believe it!

maak een winkelafspraak

jensen Boxspring Prestige Nordic Seamless

6290

Bekijk product

jensen Boxspring Prestige Aqtive II

9690

Bekijk product

jensen Boxspring Supreme Epic Continental

11420

Bekijk product

jensen StarRose topdekmatras

1999

Bekijk product

jensen Boxspring Supreme Continental

8690

Bekijk product

jensen Boxspring Prestige Nordic

6290

Bekijk product

jensen Boxspring Ambassador Nordic

4590

Bekijk product

jensen Boxspring Diplomat Nordic Seamless

2990

Bekijk product

jensen Sleep topper 1 topdekmatras

699

Bekijk product

jensen Sleep topper 2 topdekmatras

1099

Bekijk product

jensen Tempsmart topdekmatras

1699

Bekijk product

jensen Boxspring Ambassador Continental

5590

Bekijk product

jensen Boxspring Diplomat Nordic

2990

Bekijk product

jensen Boxspring Supreme Aqtive II

11090

Bekijk product

jensen Boxspring Supreme Nordic Seamless

7690

Bekijk product

jensen Sleep topper 3 topdekmatras

1399

Bekijk product

jensen Boxspring Ambassador Aqtive II

8190

Bekijk product

jensen Boxspring Prestige Continental

7290

Bekijk product

jensen Boxspring Supreme Nordic

7690

Bekijk product

jensen Boxspring Diplomat Continental

3990

Bekijk product

jensen Boxspring Diplomat Aqtive II

6390

Bekijk product

jensen Boxspring Ambassador Nordic Seamless

4590

Bekijk product

de Jensen boxspring collectie

Naast het beste slaapcomfort heeft Jensen ook een mooi Scandinavisch uiterlijk. Het gebruik van prachtige materialen en stoffen die door de natuur zijn geïnspireerd. De tijdloze vormen van de Jensen boxsprings zijn leverbaar in diverse afmetingen, en verschillende uitvoeringen.

Jensen Diplomat boxspring

De Jensen Diplomat boxspring beschikt naast de speciaal geselecteerde materialen ook over het Jensen Original gezoneerde pocketveersysteem met zachte schouderzone en

ingebouwde steun voor de onderrug. De bijpassende Jensen matrassen met thermisch geharde pocketveren zijn leverbaar in diverse hardheden.

Jensen Ambassador boxspring

De Jensen Ambassador boxspring werd in 1996 geïntroduceerd en is tegenwoordig een van de meest bekende en populaire producten van Jensen. Ambassador heeft een uniek slaapcomfort in een elegante verpakking.

Jensen Supreme boxspring

De overtuiging dat zelfs het beste nog kan worden verbeterd is altijd een drijvende kracht geweest van Jensen. De Supreme boxspring is hier bij uitstek een voorbeeld van: dit bed, dat geïnspireerd is door de Noorse natuur, is het mooist in de wollen stoffen uit Innvik die speciaal voor de Supreme zijn ontworpen.

Bovendien bevat de Supreme het Jensen Aloy® 3.0, hun meest geavanceerde en innovatieve veersysteem en elke Supreme kleur is verkrijgbaar in een combinatie van stofpatronen.

Jensen Prestige boxspring

De Jensen Prestige heeft een modern ontwerp en wordt geleverd in exclusieve meubelstoffen uit het Engelse Beaulieu. De Prestige matrassen hebben het Jensen Original Zonesysteem. De met Jensen Aloy thermisch geharde pocketveren met zachte schouderzone en ingebouwde steun voor de onderrug is daarmee van bijzonder hoge klasse!

de verschillende Jensen uitvoeringen

Jensen Nordic

De Nordic de eerste stap in de Jensen complete beddencollectie. De Jensen Nordic lijn transformeert de traditionele boxspring in een elegant bedconcept met een vloeiende vormgeving, dat gemakkelijk aan verschillende slaapkamers kan worden aangepast. Een Jensen Nordic bestaat uit een comfortabel bed met Jensen’s Original Zone System, Pocket on Pocket Technology en een slaapoppervlak uit één stuk, zonder harde randen in het midden.

Het concept omvat een brede reeks accessoires, gebaseerd op Scandinavische ontwerptradities, waarbij de kwaliteit te zien is aan het vakmanschap en de materiaalkeuze. De accessoires zijn eenvoudig naar eigen keuze samen te stellen en omvatten een groot aantal poten, hoofdborden en nachtkastjes.

Door een Seamless textieloplossing te kiezen is het gehele bedframe bekleed. Vier poten in plaats van de gebruikelijke acht geven de bedden een nieuw, elegant en uniek uiterlijk.

Jensen Continental

In een Continental boxspring ervaar je het slaapcomfort van Jensen op zijn allerbest met de Jensen Pocket on Pocket Technology. Het bed is als het ware voorzien van een dubbele matras met maximaal drie individuele Jensen pocketveersystemen.

De bedden hebben een slaapoppervlak uit één geheel, zonder harde randen in het midden. Echter, dankzij de technologie kan de stevigheid nog steeds individueel worden gekozen.

Jensen Aqtive II (elektrisch)

de Jensen Aqtive II uitvoering is elegant en ziet eruit als een boxspring als hij niet is ingeschakeld. Jensen Aqtive II is dubbelgeveerd met veersystemen in zowel het keerbare matras als het onderste matras. Deze constructie geeft het bed veel stabiliteit. Met de afstandsbediening kunt u het hoofd- en het voeteneind van het bed traploos bedienen, aangedreven door twee krachtige, maar bijna stille, elektrische motoren. Gebruikersvriendelijke en intuïtieve afstandsbediening met kantelfunctie.

 • Met de geïntegreerde hoofdsteunfunctie kun je het bed zodanig verstellen dat je hoofd en nek in de juiste positie staan wanneer je rechtop zit.

 • Praktische verlichting onder het bed om je partner ’s nachts niet te storen.

 • Traploze en individuele verstelling omhoog/omlaag van het hoofdeind of het voeten- en hoofdeind tegelijkertijd.

 • Twee bedden kunnen door dezelfde afstandsbediening worden gesynchroniseerd en bediend.

 • Mechanisme waarmee je het bed bij een stroomstoring handmatig omlaag kunt brengen naar een horizontale stand.

 • Memory-functie voor het opslaan van je favoriete positie.

 • Max. 0,5 W in stand-by modus volgens EU-richtlijn.

 • Onze app maakt het gemakkelijk om je favoriete slaaphouding te kiezen.

 • Pas de bedpositie aan met stembesturing.

Jensen Original Zonesysteem

Het speciale zonesysteem van Jensen geeft het hele lichaam de juiste ondersteuning terwijl je uitrust en slaapt. Het geeft steun in de onderrug en in combinatie met een zachte schouderzone zorgt dit voor een totaal nieuwe slaapervaring. Het zonesysteem van Jensen is ontwikkeld rondom het vanzelfsprekende en natuurlijke principe dat veel mensen breder zijn aan de heupen en schouders, ten opzichte van hun middel. Omdat het matras tot taak heeft het lichaam te dragen wordt het middel stevig ondersteund, terwijl de schouders en heupen dieper in het matras kunnen zakken. Of je nu een rugslaper of een buikslaper bent, het resultaat is hetzelfde!

Jensen Pocket on Pocket Technology.

Een door Jensen verbeterd veersysteem dat zich in in alle lagen van het bed bevindt. Hierdoor biedt de Pocket on Pocket technologie uitstekend ligcomfort waardoor je volledig uitgerust wakker wordt. Je lichaam zakt dieper in het matras en krijgt de juiste ondersteuning waar die nodig is. De pockets in de ondervering zorgen voor een stabiel comfort zonder storende zijwaartse bewegingen.

Natuurvriendelijk en duurzaam

De boxsprings en matrassen van Jensen worden uitsluitend van materialen en met productiemethoden gemaakt die aan de hoge Noorse verwachtingen voldoen. Jensen werkt met toonaangevende duurzaamheidskeurmerken, en in het bijzonder met het Nordic Swan-milieukeurmerk. Zo kun je 's nachts nóg beter slapen!


waarom een boxspring?

Sinds een aantal jaren is de boxspring het populairste slaapsysteem van Nederland.

Een boxspring is ook niet zomaar een matras, maar een volledig bedsysteem. Deze eerste laag van de boxspring zorgt voor comfort en ondersteuning. Daar komen nog twee lagen bovenop: het matras en een topmatras/topper. Samen vormen deze drie lagen het boxspring slaapsysteem.

Een boxspring heeft vele voordelen.

 • De drie comfortlagen bieden optimale ondersteuning. Wanneer je last hebt van fysieke klachten kan een boxspring daarom een uitkomst bieden.

 • De gemiddelde levensduur van de box is 20-25 jaar. Dit is langer dan een gewone lattenbodem.

 • Een boxspring zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht wat het ligcomfort (en daarmee je nachtrust) aanzienlijk verbeterd.

 • Boxsprings hebben een hele goede vochtregulatie en ventilatie.

 • Inclusief matras en topper kunnen boxsprings wel 85 cm hoog zijn. Dit maakt in en uit bed stappen eenvoudiger.

Onze boxsprings bieden vele esthetische opties. Hierdoor durven wij te stellen dat er ook voor jouw stijl slaapkamer een mooie mogelijkheid is.


afspraak maken

Op zoek naar persoonlijk advies, of wil je juist inspiratie opdoen door rustig rond te kijken? Je bent altijd welkom in onze showroom in Erp. Hier staan onze adviseurs klaar om jouw vragen te beantwoorden en het juiste advies te geven. Zo ben je verzekerd van de juiste keuze, en daarmee een goede nachtrust.

Wil je er zeker van zijn dat er genoeg tijd voor je is? Kies dan zelf een dag en tijd, dan nemen wij contact met je op.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then