Wij zijn op hemelvaartsdag gesloten en 2e pinksterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Met een Cinderella-boxspring wordt iedere dag een dag om je dromen waar te maken. Cinderella is een gerenommeerd merk dat al decennialang bekend staat om trendy en kwalitatief goed beddengoed. Daarnaast is er de betaalbare boxspringlijn, met frisse modellen als Desire, Pure en Tender. Elk model is betoverend mooi, en wordt nog unieker door de kleur en de pootjes die je zelf kiest. Oogverblindend design en onvoorstelbaar ligcomfort. Dat kan alleen Cinderella zijn.

maak een winkelafspraak

Cinderella Vera

799,-

Bekijk product

Cinderella Liva

599,-

Bekijk product

Cinderella Nova

399,-

Bekijk product

Cinderella Boxspring Cinderella Pure

1799,-

Bekijk product

Cinderella Boxspring Cinderella Desire

1799,-

Bekijk product

Cinderella Boxspring Cinderella Tender

1799,-

Bekijk product

Cinderella boxspring collectie

Al jarenlang zorgt Cinderella voor betoverend slaapcomfort. Een goede nachtrust is essentieel om ’s ochtends weer fris en fruitig de dag te beginnen. Naast hoogwaardig beddengoed biedt Cinderella ook een betaalbare collectie van strak ontworpen boxsprings, hoogwaardige matrassen en stijlvolle accessoires: De Cinderella boxspring Desire, Cinderella boxspring Pure en Cinderella boxspring Tender. Elke boxspring is beschikbaar in de standaard uitvoering of een elektrische variant, en komt in verschillende maten zodat er voor iedereen een passende boxspring is.

Cinderella boxspring Desire

Vormen ontstaan en komen samen in nieuwe patronen. Die op dezelfde speelse manier weer hun eigen weg gaan. Altijd door, op intuïtie, intens, maar vrij. Een in het oog springend en niet te stoppen spel dat inspireert en niet meer loslaat. Zelfverzekerd en onverstoorbaar.

De Cinderella boxspring Desire heeft een sprekend design en wordt verfraaid door de beweeglijke lijnen op het hoofdbord. Het kleedt de slaapkamer aan op een opvallende maar zachte manier, zodat het past in elke uitgesproken stijl.

Cinderella boxspring Pure

De kracht van eenvoud. Alles wat meer is leidt af van waar het in feite om gaat. Geen ruimte voor concessies en daardoor juist alle ruimte voor kwaliteit, comfort en uitstraling. Een stijlvol karakter mag wars zijn van profilering en laat zien wat hij in huis heeft door er te zijn.

De Cinderella boxspring Pure wordt gesierd door zijn strakke eenvoud. Een bescheiden design met stijlvol karakter zodat de accessoires ook hun podium krijgen. Pure staat voor kwaliteit en comfort in zijn puurste vorm.

Cinderella boxspring Tender

Laat je raken door de wereld om je heen. Door het grote, maar juist ook door het kleine. Stijlvolle nuances maken overal en onbewust het verschil. Met een oog voor finesse blijft niets verborgen en gaan nieuwe werelden open. Het brengt leven waar anderen niets zien.

De Cinderella boxspring Tender laat zien dat een ogenschijnlijk klein element heel veel kan zeggen. Door de speelse maar fijne lijnen valt deze boxspring in de smaak bij mensen met oog voor detail.

Waarom een boxspring?

Sinds een aantal jaren is de boxspring het populairste slaapsysteem van Nederland. 

Een boxspring is ook niet zomaar een matras, maar een volledig bedsysteem. Deze eerste laag van de boxspring zorgt voor comfort en ondersteuning. Daar komen nog twee lagen bovenop: het matras en een topmatras/topper. Samen vormen deze drie lagen het boxspring slaapsysteem.

Een boxspring heeft vele voordelen. 

  • De drie comfortlagen bieden optimale ondersteuning. Wanneer je last hebt van fysieke klachten kan een boxspring daarom een uitkomst bieden. 

  • De gemiddelde levensduur van de box is 20-25 jaar. Dit is langer dan een gewone lattenbodem. 

  • Een boxspring zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht wat het ligcomfort (en daarmee je nachtrust) aanzienlijk verbeterd.

  • Boxsprings hebben een hele goede vochtregulatie en ventilatie. 

  • Inclusief matras en topper kunnen boxsprings wel 85 cm hoog zijn. Dit maakt in en uit bed stappen eenvoudiger. 

  • Onze boxsprings bieden vele esthetische opties. Hierdoor durven wij te stellen dat er ook voor jouw stijl slaapkamer een mooie mogelijkheid is.

afspraak maken

Op zoek naar persoonlijk advies, of wil je juist inspiratie opdoen door rustig rond te kijken? Je bent altijd welkom in onze showroom in Erp. Hier staan onze adviseurs klaar om jouw vragen te beantwoorden en het juiste advies te geven. Zo ben je verzekerd van de juiste keuze, en daarmee een goede nachtrust.

Wil je er zeker van zijn dat er genoeg tijd voor je is? Kies dan zelf een dag en tijd, dan nemen wij contact met je op.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then